Fabbri syrop karmelowy
Włoski syrop karmelowy Fabbri wytwarzany jest poprzez gotowanie cukru. Karmel jest jednym z najczęściej używanych dodatków na świecie. Połączony z innymi smakami delikatnie osładza, tworząc napoje o zdecydowanym, karmelowym smaku. Doskonale sprawdza się jako dodatek do kawy, deserów oraz koktajli, w tym również mlecznych.
Dzięki swojej intensywności smaku i aromatu wystarczy tylko kilka kropel syropu Fabbri Karmel by nadać przygotowywanym napojom czy deserom niesamowitą karmelową nutę. Syrop karmelowy może w zupełności zastąpić cukier w przygotowywanych napojach kawowych takich jak cappuccino czy latte macchiato.
Syrop o wysokiej zawartości aromatów. Produkt jest bezglutenowy.
Składniki: cukier, woda, cukier skarmelizowany (1%), aromaty.
Wartość odżywcza w 100 ml koncentratu:
Energia: 344 kcal/1464 kJ; Tłuszcze: 0 g, w tym nasycone: 0 g; Węglowodany 86 g, w tym cukry 86 g; Białko: 0 g; Sól: 0,02 g.
Przed użyciem wstrząsnąć.
No customer reviews for the moment.